Mijn Werkwijze

Ik ben Jacqueline Hamelink

jouw persoonlijke studiekeuzetrainer. Ik ben pas tevreden als we die ene studie gevonden hebben die precies bij jou past.

Eigen methode

De juiste opleiding kiezen; het gaat niet vanzelf, maar het is echt heel belangrijk. Kies je verkeerd, dan kost je dat met het huidige leenstelsel veel geld en kostbare studietijd. En misschien zelfs de motivatie om te studeren. Kun je allemaal voorkomen door je goed voor te bereiden op je keuze. En dat doe je samen met StudiekeuzeTraining. Om die éne ware studie te vinden, heb ik zelf een werkwijze ontwikkeld. Ik noem hem ‘De Trechter’. We kijken naar wat je wilt, wat je kunt, waar jouw kracht ligt en wie je bent. We gooien alle plussen en minnen in de trechter en die doet zijn werk. Resultaat: jouw unieke studiekeuze.

100% slagingskans

Mijn werkwijze werkt altijd. Sterker nog: ik geef je 100% slagingskans. Dat komt omdat we uitgaan van wat jij in huis hebt. Alles in de training is namelijk gericht op jouw talentontwikkeling. Uitgangspunt is dat als je jezelf leert kennen, je automatisch betere keuzes maakt. Na het volgen van een StudiekeuzeTraining heb je een realistisch zelfbeeld, ken je jouw kwaliteiten en weet je hoe je ze in moet zetten bij je studie, vervolgstudie, stage en sollicitaties. Ik garandeer je: na afloop van de training heb jij jouw studiekeuze gevonden, met eventueel een plan B voor het geval je niet aangenomen wordt op een opleiding.

Snel meer weten over jezelf?

Wat levert het op?

  • Je hebt die ÉNE studie gevonden die zo goed bij jou past, met plan B

  • Je hebt jezelf goed leren kennen: met je kerncompetenties, kwaliteiten én je valkuil

  • Voor alle niveaus: mbo (bol/bbl) – hbo – universiteit

  • Je voert moeiteloos het motivatie-intakegesprek voor Hbo of universiteit

  • Je leert beter plannen met de huiswerkapp
  • Je weet hoe je andere leerstijlen kunt inzetten voor betere studieresultaten

  • Je weet alles over baangaranties

  • Je krijgt jouw maatwerk ‘trechter’ mee als document voor de toekomst, ook voor stages en sollicitaties

  • Je hebt alle belangrijke informatie die je nodig hebt, gericht op studie en loopbaan.

Hebben wij een match?

Over Jacqueline

‘Wie ben ik?’
‘Wat wil ik?’
‘Wat kan ik?’

Hallo, ik ben Jacqueline Hamelink, de mens achter StudiekeuzeTraining. Ik begeleid mensen naar hun ideale studie of baan. Dat is wat ik leuk vind en waar ik goed in ben en daar haal ik iedere dag voldoening en energie uit. Hoe fijn het is om met plezier naar je werk te gaan, weet ik uit ervaring. Als HR-adviseur mocht ik jarenlang mensen en organisaties begeleiden in hun ontwikkelingen. In die rol heb ik ook van dichtbij meegemaakt wat werkgeluk met een mens doet. Dat gun ik iedereen en dat begint met de juiste studiekeuze. Daar help ik je graag bij.
Ik weet dat een studie kiezen niet zo makkelijk is en dat het vaak leidt tot stress. Bij de studenten zelf en ook in hun omgeving. En dan zit er ook nog eens een deadline op. Bespaar jezelf die angst en onzekerheid en laat je helpen bij het maken van jouw studiekeuze. Door mijn werkwijze vind je niet alleen die ene studie die jou zo goed past, je leert ook jezelf door en door kennen. Daar heb je je leven lang plezier van, ook na je studie.