Voor wie?

Voor wie biedt
StudiekeuzeTraining de uitkomst?

Honderden studies, op mbo-, hbo- en wo-niveau, en dan hebben we het nog niet over de BBL- en BOL-trajecten. En jij moet daaruit kiezen? Ga er maar aanstaan, in je eentje. Daarom komt StudiekeuzeTraining je helpen.

StudiekeuzeTraining is er voor iedereen met keuzestress. Voor scholieren die voor hun profiel- of sectorkeuze staan of een vervolgopleiding gaan kiezen. Voor studenten die verkeerd gekozen hebben en opnieuw gaan kiezen. Voor mensen die willen leren naast een baan of een verkorte studie willen volgen. Voor alle opleidingsniveaus, ook voor je Master. Kortom voor iedereen die meer wil dan op een onderbuikgevoel afgaan.  StudiekeuzeTraining helpt je van alle twijfels af.

Scholieren

Profiel-/sectorkeuze

Zit je in klas 3 van de middelbare school? Dan ga je een heel belangrijke keuze maken. Hulp nodig? Speciaal voor scholieren die voor hun profiel- of sectorkeuze staan, ontwikkelde StudiekeuzeTraining een methode die je in 4 à 5 sessies helpt om het juiste profiel of de juiste sector te kiezen. Een keuze die bepalend is voor de mogelijkheden die je straks bij je vervolgopleiding hebt. Vergroot je kansen op je droombaan en zorg er nu al voor dat je goed voorsorteert.

Studenten examen handen in het haar

Scholieren

Eindexamen

Is je eindexamen in zicht en ben je je aan het oriënteren op een vervolgopleiding? Start op tijd en doe dat bij voorkeur in de klas voor je eindexamenjaar, dan kun jij je daarna rustig concentreren op je eindexamen. Neem je toekomst serieus en maak een goede keuze. Eentje die je baseert op meer dan ‘lijkt me leuk en interessant’. StudiekeuzeTraining gaat je helpen. Samen gaan we uitvinden wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Met mijn unieke eigen methode is er dan maar één uitkomst mogelijk: die ene studie die bij jou past en waar jij succesvol in zult zijn.

Studenten

Gestopt met je studie? Balen! Maar je bent lang niet de enige. 40 procent van de studenten kiest de eerste keer verkeerd. Dat geeft wel aan hoe lastig het kan zijn. Geen nood, StudiekeuzeTraining gaat je helpen. Op weg naar jouw ideale studie ontdek je wat jouw competenties zijn, wat jij belangrijk vindt in het leven, een studie en een baan en welke opleiding daar bij past. Alle factoren die van invloed zijn nemen we mee. Met maar één doel: deze keer kies jij precies goed.

Mortarboard bovenop boekenstapel met rekensommen op achtergrond

Master

Een Master kiezen is easy, right? Nou, in de praktijk valt dat tegen. Net als bij het kiezen van een bacheloropleiding, moet je voor een master ook goed naar jezelf kijken. Wat is je motivatie? Wat zijn je interesses en capaciteiten? Ga eens na waarom je voor je huidige opleiding koos, wat je de leukste vakken vindt en welke juist niet. En vraag je eens af wat je met zo’n master wilt. Wil je verdiepen, verbreden, je arbeidspositie verbeteren? Je ziet; ook een master kiezen is maatwerk. Gelukkig is StudiekeuzeTraining er ook voor masters.